Scrieți Număr articol și cantitatea.

+

Hortensie 'Together®'

Hortensie 'Together®'

Descriere

Un soi extraordinar, selectat de RYOJI IRIE din Kyoto, Japonia. Se dezvoltă la cca. 1,2 metru înăltime si 0,8 metri lătime. Pe lăstarii puternici, se dezvoltă numeroase flori duble. Interesanta soiului este, că în timpul înfloririi, odată cu progresarea timpului, florile îsi schimbă culoarea. Initial sunt roz deschise, apoi apare o nuantă gălbuie. Mai târziu domină nuantele de roz închis, rosu deschis si rosu închis. O altă valoare este înflorescenta abundentă, înflorirea îndelungată si multicoloră ( înflorire în 5 trepte). În anul 2006 la o expozitie internatională AVBC, a primit medalie de bronz Award Gold.

Detalii

Ascunde

  • Pret 49 RON

+

-

Denumire botanică Hydrangea macrophylla 'Together®'
Număr articol 131817
Felul livrării 9 cm
Înăltimea plantelor adulte 80 - 120 cm
Protectie de iarnă: Rezistent la îngheti
Loc de plantare Însorit / Semi-umbră

Plantare, Perioadă de înflorire

I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Plantare
Floare

Instructiuni de întretinere

Printarea instructiunilor Arată tot Ascunde tot
Distanţa de plantare
Cca. 1-3 plante/m2
Plantare
Hortensiile necesită un sol bogat în substanţe nutritive, cu humus. Pentru plantare folosiţi turbă pe care o amestecaţi bine cu solul.
Plantare pe terasă ş
Protecţia plantelor
Nu este ameninţat de boli deosebit de periculoase. Bineînţeles păduchi de frunze, la fel ca şi la alte plante, pot apărea şi aici. Îi putem combate cu substanţele corespunzătoare.
Protejare de iarnă
Hortensiile sînt plante rezistente la iarnă. Rădăcina se acoperă totuşi cu frunziş sau turbă ca protecţie faţă de îngheţ!
Cele crescute în vase se iernează într-un loc ferit
Suplimentare de subs
Pentru acest scop folosiţi fertilizanţi chimici, care primăvara se amestecă în sol.
Tăiere
Hortensiile cu flori plate şi hortensiile cu flori rotunde nu necesită tăiere. Operaţia poate fi făcută totuşi deoarece altfel în anul următor vor face flori mai puţine.
Soiurile Hydrangea paniculata trebuie scurtate în fiecare primăvară pentru că aceste plante cresc pe tulpinile lemnoase de un an.
Text universal
Se plantează cu plăcere pentru înflorirea bogată vara întreagă.
Nu e necesar să fie plantat afară, se dezvoltă foarte bine şi în ciubăr, dar în acest caz folosiţi un vas de cel puţin 10 l pentru plantare, iar la 3-4 ani trebuie neapărat răsădit într-un vas mai mare. Trebuie iernat într-un loc ferit şi ocrotit de uscare.
Timp de plantare
Plantele în container se pot sădi tot anul, pînă la îngheţuri
Udare
În zilele fierbinţi, calde udatul regulat este indispensabil