Scrieți Număr articol și cantitatea.

+

Livrări în sezonul de primăvară

Plantele existente în ofertă se livrează în timpul favorabil plantării. În conformitate cu stadiul vegetal plantele se livrează într-o anumită ordine, când conditiile sunt cele mai corespunzătoare.

Plantele se livrează în următoarea ordine:

martie

Din a doua parte a lunii martie:

trandafiri, vită de vie, pomi fructiferi, plante bulboase, ierburi ornamentale, perene,vesnic verzi, plante cătărătoare, căpşuni.
Din luna aprilie

Din luna aprilie:

flori de balcon, plante în ciubăr, crizanteme

Livrarea se face deodată când toate plantele cu timp de plantare diferită există pe stoc, la termenul perioadei mai tîrzii. În cazul când plantele nu încap într-o singură cutie, ele sunt împachetate în mai multe cutii dar se livrează deodată, si taxa de transport se plăteste o singură dată.

Dacă doriţi să primiţi plantele separat, în perioada lor de plantare, cheltuielile de transport şi de ambalaj în suma de 19,90 ron se socotesc de mai multe ori. Vă rugăm să specificaţi pe comandă dacă doriţi acest mod de livrare. În acest caz cheltuielile de transport se socotesc de mai multe ori, conform numărului de livrare.

Datorită caracteristicii produselor comandate la noi, timpul livrării sunt influentate de conditiile meteorologice, când timpul este cel mai favorabil transportului si plantele sunt în stare favorabilă extractivitătii. Conform acestor motive, în timpul toamnei ne stau la dispozitie doar câteva săptămâni pentru livrare..

Datorită celor descrise mai sus, nu vă putem da o dată exactă pentru livrare, nu se poate prognostiza existenta tuturor produselor.( Ex: comenzi din luna martie ce contin plante cu rădăcină liberă, pomi fructiferi se pot livra numai din a doua parte a lunii mai, stadiul vegetal numai atuncea permite.)