Scrieți Număr articol și cantitatea.

+

Livrări în sezonul de toamnă

Plantele existente în ofertă se livrează în timpul favorabil plantării. În conformitate cu stadiul vegetal plantele se livrează într-o anumită ordine, când conditiile sunt cele mai corespunzătoare.

Plantele se livrează în următoarea ordine:

Septembrie mijloc

Septembrie mijloc:

Bulbi, căpsuni, perene, plante în ghiveci si în container.
Octombrie

Octombrie:

Plante cu rădăcină liberă, trandafiri, bace, pomi fructiferi, arbusti, plante pentru gard viu (data exactă depinde de conditiile meteorologice – plantele cu rădăcină liberă se pot livra numai după terminarea activitătii vegetale.)
Octombrie sfârsit

Octombrie sfârsit:

Vită de vie, pomi fructiferi

Livrarea se face deodată când toate plantele cu timp de plantare diferită există pe stoc, la termenul perioadei mai tîrzii. În cazul când plantele nu încap într-o singură cutie, ele sunt împachetate în mai multe cutii dar se livrează deodată, si taxa de transport se plăteste o singură dată.

Dacă doriţi să primiţi plantele separat, în perioada lor de plantare, cheltuielile de transport şi de ambalaj în suma de 24,90 ron se socotesc de mai multe ori. Vă rugăm să specificaţi pe comandă dacă doriţi acest mod de livrare. În acest caz cheltuielile de transport se socotesc de mai multe ori, conform numărului de livrare.

Datorită caracteristicii produselor comandate la noi, timpul livrării sunt influentate de conditiile meteorologice, când timpul este cel mai favorabil transportului si plantele sunt în stare favorabilă extractivitătii. Conform acestor motive, în timpul toamnei ne stau la dispozitie doar câteva săptămâni pentru livrare..

Datorită celor descrise mai sus, nu vă putem da o dată exactă pentru livrare, nu se poate prognostiza existenta tuturor produselor.( Ex: comenzi din luna august ce contin plante cu rădăcină liberă, pomi fructiferi se pot livra numai din a doua parte a lunii octombrie, stadiul vegetal numai atuncea permite.)