Scrieți Număr articol și cantitatea.

+

Condiţii de livrare | toamnă

Termen de livrare:
Din luna septembrie: plante bulboase, ierburi ornamentale, perene,vesnic verzi, plante cătărătoare,căpşuni
Din a doua parte a lunii octombrie: trandafiri, pomi fructiferi, vita de vie, fructe bace.


Datorită caracteristicii produselor comandate la noi, nu vă putem da un termen exact de livrare. Plantele se livrează în perioada de plantare corespunzătoare. Dacă comandaţi plante cu perioade diferite de plantare, livrarea comenzilor se face deodată, dar la termenul perioadei mai tîrzii (de ex. pomi fructiferi + bulbi de flori).

Dacă doriţi să primiţi plantele separat, în perioada lor de plantare, cheltuielile de transport şi de ambalaj se socotesc de două ori. Vă rugăm să specificaţi pe comandă dacă doriţi acest mod de livrare.

Data livrării, expedierii poate fi influenţată de condiţiile meteorologice. Plantele sunt livrate în limita stocului disponibil.

Cheltuieli de livrare:

Cheltuielile de ambalaj şi de transport sunt 19,90 RON / colet.

Plata se va face la preluarea coletului, prin ramburs!

Produsele sunt livrate de către curierul rapid GLS!

Orice reclamaţie legată de produsele livrate trebuie semnalată în scris. Vă rugăm să ataşaţi copia facturii la scrisoarea de reclamaţie. Ne rezervăm dreptul de a cere înapoi plantele reclamate!


Garanţie de răscumpărare totală şi de schimb: 8 (opt) zile lucrătoare. Puteţi returna produsele care nu vă sunt pe plac în 8 (opt) zile lucrătoare cu copia facturii achitate ataşată. Vă rugăm să specificaţi dacă doriţi schimbul produselor sau dacă doriţi returnarea contravalorii acestora.

La renunţări date în scris termenul de 8 (opt) zile lucrătoare se socoteşte de la data expedierii scrisorii.

Acceptăm reclamaţii cel tîrziu în sezonul succesiv livrării produselor (toamna sau primăvara). Nu acceptăm reclamaţii primite mai tîrziu. În cazul unei livrări greşite procedăm conform legilor în vigoare! Plantele la care aveţi obiecţii vor fi înlocuite. Dacă schimbarea plantei nu este posibilă, vă oferim un bon în valoarea produsului pe care îl puteţi utiliza pentru cumpărarea altor produse din catalogul nostru. (În acest caz trimiteţi-ne neapărat bonul original.) La cerere separată vă trimitem contravaloarea produselor la care aveţi obiecţii prin poştă în 30 de zile. Emiterea bonurilor şi rambursarea au deasemenea cheltuieli de livrare şi de ambalare.

Dacă nu doriţi ca planta să fie înlocuită, vă rugă să semnalaţi acest lucru pe formularul de comandă! Preţurile afişate în catalogul nostru conţin TVA-ul.

Preţurile afişate în catalogul de produse sunt valabile doar la comenzile prin curierat!

Cu publicarea noului catalog cataloagele anterioare îşi pierd valabilitatea. Textul şi imaginile din catalog sînt protejate de legea Copyright-ului.

Vă informăm că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt protejate şi le utilizăm doar în scopul livrării produselor comandate şi a informării dumneavoastră prin anunţuri şi reclame.


Cod fiscal: 10485123-2-18

Oficiul Registrului Comerţului Szombathely Număr registru comerţ: 18-09-102086

Număr Oficiul Central de Statistică: 10485123526111318

Număr registru Camera de comerţ:18 0003 036 1999

Număr registru Ministerul Economiei şi Transportului Oficiul de Aprobare şi Administraţie Publică: C/905233

 

STARKL Kert Kft
Czombathely
Csók István u. 9.
H-9700 Ungaria 

Tel.:0040/318110981