În prezent vă aflati în magazinul destinat clientilor din următoarea tară:   Romania.

Introduceți numărul comenzii, selectați cantitatea și comanda:
Importați comanda
-+
GAMA DE MARFURI
GAMA DE MARFURI
Gradinari în Austria | MAGAZINUL WEB STARKL (https://www.starkl.ro/)

Condiţii de livrare | primăvară

Termeni si conditii generale de cumpărare si livrare

Timp de livrare: comenzile sunt livrate în ordinea sosirii lor, în functie de conditiile meteorologice.

Termeni si conditii generale de cumpărare si livrare ce se referă la toate produsele din oferta magazinului online.

 

Termen de livrare:
comenzile sunt livrate în ordinea sosirii lor, în functie de conditiile meteorologice si timpul de plantare favorabil a plantelor comandate.

 

Martie mijloc: bulbi, căpsuni, perene, plante în ghiveci si în container.
Din a doua parte a lunii martie:
trandafiri, vită de vie, pomi fructiferi, plante bulboase, ierburi ornamentale, perene,vesnic verzi, plante cătărătoare, căpşuni
Din luna aprilie: flori de balcon, plante în ciubăr, crizanteme

 

Datorită caracteristicii produselor comandate la noi, nu vă putem da un termen exact de livrare. Plantele se livrează în perioada de plantare corespunzătoare. Dacă comandaţi plante cu perioade diferite de plantare, livrarea comenzilor se face deodată, dar la termenul perioadei mai tîrzii (de ex. pomi fructiferi + bulbi de flori).

 

Dacă doriţi să primiţi plantele separat, în perioada lor de plantare, cheltuielile de transport şi de ambalaj se socotesc de două ori. Vă rugăm să specificaţi pe comandă dacă doriţi acest mod de livrare.

Despre comandă primiti confirmare prin e-mail. Vă rugăm să păstrati această confirmare. Ulterior pe baza numărului de înregistrare vă puteti informa despre comandă. Dacă din motive technice confirmarea nu ajunge în 48 ore, vă rugăm să ne informati! Comanda lansată este un contract în scris, si atrage obligatie de plată. Comanda lansată este înregistrată în sistemul nostru computerizat, si va fi păstrată în perioada prescrisă de lege.

 

Data livrării, expedierii poate fi influenţată de condiţiile meteorologice. Plantele sunt livrate în limita stocului disponibil.

 

Cheltuieli de livrare:
Cheltuielile de ambalaj şi de transport pentru pomi fructiferi, trandafiri înalţi, arbuşti de tip bacă şi arbuşti ornamentali sunt de 69 RON, pentru alte plante 49,00 RON / comandă .
Plata se face ramburs, la preluarea coletului!

Produsele sunt livrate de către curierul rapid GLS!

 

Reclamatie:
Orice reclamaţie legată de produsele livrate trebuie semnalată în scris sau prin telefon. Vă rugăm să atasati copia facturii la scrisoarea de reclamaţie.

Ne rezervăm dreptul de a cere înapoi plantele reclamate!

 

Garanţie de răscumpărare totală şi de schimb: 8 (opt) zile lucrătoare. Puteti returna produsele care nu vă sunt pe plac în 8 (opt) zile lucrătoare cu copia facturii achitate atasată. Vă rugăm să specificati dacă doriti schimbul produselor sau dacă doriti returnarea contravalorii acestora.

La renuntări date în scris termenul de 8 (opt) zile lucrătoare se socoteste de la data expedierii scrisorii.


Acceptăm reclamatii cel târziu în sezonul succesiv livrării produselor (toamna sau primăvara). Nu acceptăm reclamatii primite mai târziu. În cazul unei livrări gresite procedăm conform legilor în vigoare! Plantele la care aveti obiectii vor fi înlocuite. Dacă schimbarea plantei nu este posibilă, vă oferim un bon în valoarea produsului, pe care îl puteti utiliza pentru cumpărarea altor produse din catalogul nostru. La cerere separată vă trimitem contravaloarea produselor la care aveti obiectii prin transfer bancar pe contul comunicat de Dvs. Bonurile de credit si sumele rambursate includ deasemenea cheltuielile de livrare si de ambalare.

 

Dacă nu sunteti multumit de răspunsul nostru sau considerati că prelucrarea este făcută cu încălcarea legislatiei aplicabile, puteti formula plângere la Inspectoratul pentru Protectia Consumatorului.

Dacă nu doriţi ca planta să fie înlocuită, vă rugăm să semnalati acest lucru pe formularul de comandă!
Preturile afisate în catalogul nostru contin TVA-ul.


Preturile afisate în catalogul de produse sunt valabile doar la comenzile prin curierat!

Cu publicarea noului catalog cataloagele anterioare îsi pierd valabilitatea. Textul si imaginile din catalog sunt protejate de legea Copyright-ului.

Vă informăm că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt protejate şi le utilizăm doar în scopul livrării produselor comandate şi a informării dumneavoastră prin anunturi şi reclame.

Conform legilor de confidentialitate, puteti interzice transmiterea datelor Dvs. Utilizarea datelor în scopurile mai sus amintite vor fi considerate continuă până vă dezabonati în scris.

Pentru orice informatii în legătură cu comanda Dvs, vă puteti adresa la serviciul de relatii cu publicul prin telefon la nr: 0318110981 sau prin email la adresa gradinarul@starkl.ro

Plantele din catalogul nostru provin din productie horticolă!

 

SOL Link
De asemenea dispunem de platformă online de solutionare a litigiilor, pentru care este nevoie de adresa de e-mail a firmei noastre, care este: gradinarul@starkl.ro  

Platforma online de solutionare oferă o solutie extrajudiciară simplă, rapidă si necostisitoare în cazul litigiilor care decurg din tranzactii online.

 

SOL link: 
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO

 

Cod fiscal: 10485123-2-18
Oficiul Registrului Comerţului Szombathely Număr registru comerţ: 18-09-102086
Număr Oficiul Central de Statistică: 10485123526111318
Număr registru Camera de comerţ:18 0003 036 1999
Număr registru Ministerul Economiei şi Transportului Oficiul de Aprobare şi Administraţie Publică: C/905233

STARKL Kert Kft
Szombathely
Géfin Gyula utca 5.
H-9700 Ungaria
Tel.:0040/318110981