În prezent vă aflati în magazinul destinat clientilor din următoarea tară:   Romania.

Introduce╚Ťi num─ârul comenzii, selecta╚Ťi cantitatea ╚Öi comanda:
Importa╚Ťi comanda
-+
Gradinari în Austria | MAGAZINUL WEB STARKL (https://www.starkl.ro/)

Goldilocks + Calibrachoa 'Pink Yellow'

& laquo;

Descriere

Lysimachia ’Goldilocks’ o posibilitate ideală pentru plantare cu alte flori de balcon. Aranjamentul de pe poză mi-a furat inima. Plantat într-un vas înalt în fata intrării, un aspect fabulos! Crestere foarte rapidă si exuberantă, rezistentă la intemperii!
Sunt numite petunii cameleon pentru că îsi schimbă culoarea pe parcursul înfloririi. De acum înainte, acest miracol care îsi schimbă culoarea este disponibil si în roz-violet. Plantate cu gălbăjoară „Goldiloks”, oferă o priveliste atrăgătoare. Aceste soiuri de petunii sunt complet rezistente la vânt ?i intemperii si înfloresc până în toamnă.
Num─âr articol 100874
CANTITATE 2 buc
PRET / cant
29,90 lei
TIMP DE LIVRARE
(la comanda curent─â)
Aprilie
+ cant
-

Timp de însămân?are, Perioadă de înflorire

IIIIIIIVVVIVIIVIIIIXXXIXII
Timp de însămân?are
Perioadă de înflorire
Mai multe informatii
Mare premiu
├Än loc de 34,80 lei, pl─âte╚Öti doar pentru 29,90 lei
Salva╚Ťi 4,90 lei
Denumire botanic─â Goldilocks + Calibrachoa 'Pink Yellow'
Felul livr─ârii 10,5 cm
Loc de plantare Însorit, Semi-umbră
ADĂUGAȚI LA COMPARAȚIE ÎNTREBARE PRIVIND MARFURILE

INSTRUC╚ÜIUNI GENERALE VALABILE PENTRU CATEGORIE: Flori de balcon Imprima╚Ťi instruc╚Ťiunile

Distanţa de plantare
Pentru lăzile de flori e nevoie de 6-8 buc. de plante la metru liniar (în funcţie de mărime).
Plantare
Dup─â posibilitate s─âdi┼úi imediat plantele scoase din ghiveci ├«n lada de balcon. Nu umple┼úi de tot lada de flori cu p─âm├«nt, l─âsa┼úi loc ┼či pentru apa de stropit (margine). Pute┼úi efectua plantarea deja ├«n aprilie, dar l─âsa┼úi plantele afar─â numai ├«n zile calde, iar peste noapte duce┼úi-le neap─ârat ├«ntr-un loc ferit de ├«nghe┼ú. Scoate┼úi l─âzile de flori afar─â definitiv numai dup─â ├«nghe┼úurile din mai!
Protecţia plantelor
Plantele de balcon nu necesit─â protec┼úie special─â. Ne putem proteja ├«mpotriva ├«ng─âlbenirii frunzelor prin folosirea unor fertilizan┼úi, iar ├«mpotriva f─âin─ârii frunzelor prin folosirea unor fungicide. Frunzele galbene pot fi simptomul unei cantit─â┼úi insuficiente, sau a unei compozi┼úii necorespunz─âtoare de fertilizant, dar ┼či a ud─ârii excesive. ├Äng─âlbenirea poate fi evitat─â prin folosirea unui fertilizant cu con┼úinut de fier. Stropitul ├«n exces poate duce ┼či la apari┼úia f─âin─ârii. ├Än cazul apari┼úiei p─âduchilor ne putem proteja ├«mpotriva lor prin folosirea unor insecticide.
Suplimentare de subs
├Äncepe┼úi fertilizarea plantelor cel mai repede la trei s─âpt─âm├«ni dup─â plantare, o dat─â sau de dou─â ori pe s─âpt─âm├«n─â, lu├«nd ├«n considerare instruc┼úiunile de folosire. Administrarea fertilizantului lichid e necesar─â p├«n─â la sf├«r┼čitul lui august.
Atenţie: puneţi fertilizantul pe pămîntul deja umed, nu pe pămîntul uscat!
T─âiere
Pentru o ├«nflorire continu─â ┼či bogat─â ├«ndep─ârta┼úi ├«n mod regulat florile trecute.
Text universal
Majoritatea plantelor de balcon (de ex. mu┼čcate, fucsii) necesit─â mai mult─â ├«ngrijire ┼či aten┼úie dec├«t majoritatea plantelor s─âdite afar─â pentru ca - ├«n ciuda spa┼úiului vital mai redus - s─â poat─â tr─âi ┼či dezvolta frumos. Este foarte important s─â asigura┼úi condi┼úii adecvate chiar dac─â vasele de flori au dimensiuni mici. Se necesit─â sol moale cu humus ┼či cu un con┼úinut bun de umiditate. Este excelent amestecul de p─âm├«nt de flori, nisip ┼či turb─â umed─â, dar schimba┼úi amestecul anual. Face┼úi orificii pe fundul fiec─ârui vas de suport pentru ca surplusul de ap─â s─â se poat─â drena. Pune┼úi pe fundul vasului un strat sub┼úire de pietri┼č sau buc─â┼úi de ┼úigl─â. Acoperi┼úi acest strat cu postav sau cu un alt material de filtru, astfel r─âd─âcinile ┼či p─âm├«ntul nu astup─â orificiile. Nu face┼úi economie la p─âm├«ntul de flori deoarece florile se dezvolt─â frumos numai ├«ntr-un amestec de p─âm├«nt de calitate superioar─â!
Timp de plantare
De la mijlocul lui mai pînă în iunie. Puteţi pune peste zi lăzile cu flori afară de la mijlocul lui aprilie, astfel tulpinile devin mai călite, dar peste noapte trebuie mutate într-un loc ferit de îngheţ.
Udare
Este important─â udarea regulat─â, deoarece datorit─â spa┼úiului vital redus plantele se pot usca u┼čor. ├Än afar─â de l─âzi pute┼úi planta flori ├«n orice suport de flori, vas de piatr─â, este important numai ca pe fundul vasului surplusul de ap─â s─â se poat─â drena, ┼či s─â nu se formeze ap─â stagnant─â. Stropi┼úi numai ├«n orele de diminea┼ú─â ┼či sear─â, deoarece expuse la soare frunzele plantelor se ard u┼čor.