În prezent vă aflati în magazinul destinat clientilor din următoarea tară:   Romania.

Introduceți numărul comenzii, selectați cantitatea și comanda:
Importați comanda
-+
Gradinari în Austria | MAGAZINUL WEB STARKL (https://www.starkl.ro/)
& laquo;

Descriere

Kiwi 'Solissimo'. Primul kiwi într-adevăr autofertil! Bomba sănătoasă de vitamine! Bogat în vitamine! Autofertil! Roade bogate, savuroase! Acest nou soi de kiwi a fost ameliorat în Franţa din cunoscutul soi 'Hayward'. Este autofertil, motiv pentru care nu trebuie să plantaţi separat plantă masculină. Pe lăstarii de un an în mai-iunie apar florile la început albe, mai târziu portocaliu-galbene. Toamna lăstarii sunt plini de splendide fructe bogate în vitamine. Fructele sunt dulci, zemoase. În locuri răcoroase fructele pot fi păstrate până în martie. Dă roade din al treilea an. Kiwi este o plantă agăţătoare şi are nevoie de un sistem de sprijin. Este foarte decorativ şi pe pergolă. În locuri însorite fructele devin mai gustoase. Are nevoie de mult soare. Creşte până la 4m.
Număr articol 157110
CANTITATE 1 buc
PRET / buc.
34,90 lei
TIMP DE LIVRARE
(la comanda curentă)
Aprilie
Vândut

Timp de însămân?are, Timp de recoltare, Perioadă de înflorire

IIIIIIIVVVIVIIVIIIIXXXIXII
Timp de însămân?are
Timp de recoltare
Perioadă de înflorire
Mai multe informatii
Primul kiwi într-adevăr autofertil!
Denumire botanică Actinidia deliciosa 'Solissimo®'
Felul livrării 9 cm
Loc de plantare Însorit
Dimensiuni La 400 cm
ADĂUGAȚI LA COMPARAȚIE ÎNTREBARE PRIVIND MARFURILE

INSTRUCȚIUNI GENERALE VALABILE PENTRU CATEGORIE: Kiwiuri Imprimați instrucțiunile

Distanţa de plantare
Kiwi: 2-3 metri.
Plantare
Amplasaţi-l într-un loc ferit, lîngă un sistem de sprijin. Groapa de plantare să fie de 50-60 cm lăţime şi 40 cm adîncime. Livrăm plante în container. Plantaţi-l la aceeaşi adîncime cum a fost în container. După aceea udaţi-l temeinic.
Plantare pe terasă ş
În vase mai mari kiwiurile pot fi plantaţi şi pe terase sau balcoane.
Protecţia plantelor
Nu are nevoie de o protecţie deoebită.
Protejare de iarnă
Plantele tinere se ocrotesc cîţiva ani de ger prin acoperirea bazei. Lăstarii degeraţi se tai primăvara pînă la partea vie
Suplimentare de subs
În martie folosiţi îngrăşămînt chimic cu efect îndelungat, înainte de începerea căldurilor mari.
Tăiere
Asemănător viţei se cultivă pe spaliere. Primăvara timpurie (în februarie) se taie lăsînd 4-5 lăstari puternici, iar în timpul anului este necesară numai aranjarea lăstarilor în formă de evantai. Iarna lăstarii pot îngheţa, primăvara aceştia se taie pînă la partea vie. Vara se poate efectua o tăiere de formare. Kiwi ’Piccolo’ Mini: nu are nevoie de tăiere puternică, o rărire uşoară este suficientă.
Text universal
Kiwi (Actinidia chinensis): Arbust căţărător cu viţe, rezistent la îngheţ. Plantaţi-l într-un loc ferit (nu într-o gaură de ger). Se dezvoltă bine în sol slab, neutral sau uşor acru, bogat în substanţe nutritive şi cu alimentare bună de apă. Nu agrează apa stagnantă şi solul calcaros.
Sînt plante dioice, de aceea pentru producerea de roade e nevoie de o plantă masculină şi de una feminină.O plantă masculină este suficientă la 4-5 plante feminine.
Fructul de kiwi este o sursă bogată în vitamina C, după coacere păstrat la +5 °C poate fi ţinut 4 luni.
Kiwi Piccolo (Actinida arguta): Această plantă este rezistentă la ger pînă la –30 °C. Este plantă autogamă, nu există separat plante masculine şi feminine. Pentru o fructificaţie mai bună se recomandă plantarea în grupuri (3-4 plante), ceea ce măreşte esenţial recolta. Fructul minunat poate fi consumat cu coajă.
Timp de plantare
Din martie pînă în mai şi din octombrie pînă la îngheţuri.
Plantele în container se pot sădi tot anul.
Udare
La plantare se stropeşte foarte bine. După aceea nu mai are nevoie să fie udat.